O Nas

Berns nakit

Naše osebno poslanstvo je oživiti edinstveno oblikovane izdelke, kjer sta navdih in čustvena predanost v popolni harmoniji. Verjamemo, da naš kakovosten nakit in darila niso le izdelki. Utelešeni nepozabni trenutki in večni spomini. V njih sta duša in materija popolnoma prepleteni. Njihove najnovejše podrobnosti so oblikovane tako, da izpopolnijo človeške odnose, individualne sloge in samozavest.

Čarobni in briljantni svet izdelkov Berns, edinstveno oblikovan nakit, dodatki in spominki, ki jih iz sezone v sezono obnavljajo, ustvarjajo ročno.

Na področju visokokakovostnega nakita, dodatkov in daril z originalnimi, evropskimi kristali, smo visokokakovosten evropski proizvajalec v mednarodnem vrhu z najširšo ponudbo izdelkov. S ponosom lahko rečemo, da smo si vse to od leta 2011 zaslužili z domačo proizvodnjo, madžarskimi obrtniki in menedžmentom. Naše izdelke večinoma kupujejo distributerji in trgovci iz držav Evrope, Amerike, Bližnjega in Daljnega vzhoda.

Kakovost je naš prvi in najpomembnejši vidik pri izbiri materialov in ustvarjanju naših izdelkov, zato je naš nakit izdelan izključno iz antialergijskega kirurškega jekla in vznemirljivih koži prijaznih materialov, navdihnjen z dizajnom in barvami, ki ustrezajo trenutnim modnim trendom.

Drugi priljubljeni izdelki:

 

Posrebreni spominki

Kristalni kozarci

Pisalne potrebščine

Torbe za prosti čas, usnjeni dodatki

Modni dodatki

 

Berns nakit
  • Darilno pakiranje
  • Zajamčena kvaliteta
  • Svetovanje
Zadnje novice

Be aware of all the events in the world of jewelry.